Historie

Historie

Visie

Een PCB lay-out wordt binnen 24 uur omgezet tot functioneel werkende elektronica die in de bijbehorende applicatie geïmplementeerd kan worden. Tevens biedt Productronics een helpende hand in complexe ontwikkeltrajecten om de ontwikkeling te versnellen en u te ontzorgen.

Missie

Productronics ontwikkelt en produceert elektronica voor verschillende applicaties en devices. Wij richten ons daarbij niet op een bepaalde sector, maar bieden een zo breed mogelijk pakket aan gerelateerde diensten, waardoor wij ons onderscheiden. Door onze One-Stop-Shop kunnen wij de klant, die centraal staat, maximaal ontzorgen. 

Naast de specifieke ontwikkeling bieden wij ook een service en ondersteuning om PCB's (printed circuit boards) op zeer kort termijn te assembleren. Vanaf het moment dat wij de lay-out ontvangen, ontzorgen wij de klant. Binnen de afgesproken termijn wordt het traject gestart en in huis afgerond. De proto’s en 0-series worden direct verzonden zodat u met uw ontwikkeling maximale progressie boekt. Alleen als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Geschiedenis

Productronics is een samenvoegsel van "Products" en "Electronics". Productronics is in 2017 opgericht door Edwin Bongers. Edwin heeft zijn kennis opgedaan bij Philips Research waar hij ruim 12 jaar heeft gewerkt aan diverse medische gerelateerde onderwerpen, sensor ontwikkeling en meettechnologieën.  

Hij is bij Philips Lighting cum laude aan de HTS afgestudeerd waarna hij bij Philips Research is begonnen. Tijdens zijn werk heeft hij zijn studie aan de Technische Universiteit Eindhoven afgerond. Hierdoor kan Productronics ook met complexere zaken ondersteuning bieden zoals bijvoorbeeld ondersteuning op algoritme niveau om dat stukje elektronica net die extra "intelligentie" mee te geven en daarmee meerwaarde te creëren.

2017

Oprichten van Productronics 

 
 

2017

Inrichten ESD Protected Area 

  • Eerste machines worden aangeschaft om kleinschalige productie in huis uit te voeren
  • Semi-automatische bestückingsmachine van de firma Dima
  • Twee volledig automatische bestückingsmachines van de firma Mycronic (voorheen Mydata)
  • Vapor phase van de firma IBL
  • Screeningsmachine

2018

Uitbreiden ESD Protected Area 

  • LPKF freesmachine om binnen 24 uur een PCB lay-out om te zetten tot functioneel werkende elektronica 
  • NB Tech Washer om PCBA's en screens automatisch te reinigen
 
 

2019

Automatische screenmachine aangeschaf om klein- en middelgrootte productie in huis uit te voeren.

  • DEK Horizon 03i
× Home Ultra-snelle EMS Design Rules PCB lay-out design PCB assemblage High Tech Technologie Vapor Phase technologie Historie Contact